Πρώτη προπόνηση για Καβακά, δίπλα του Κ. Μπράτσος και Ν. Αθανασιάδης

Στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού έκανε την πρώτη του προπόνηση χθες το μεσημέρι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Τιμόθεος Καβακάς, αναλαμβάνοντας επίσημα καθήκοντα.

Όπως ήταν φυσικό, γνώρισε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους ανέλυσε τον τρόπο δουλειάς του, με τα περιθώρια μέχρι το επόμενο ματς με το Διαγόρα, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, να είναι αρκετά στενά, ώστε ν’ αλλάξει πολλά πράγματα.

Αναμφίβολα, ο Ολυμπιακός πήρε έναν προπονητή, που παρά το γεγονός ότι είναι 44 ετών, θεωρείται αρκετά έμπειρος, αφού έχει καθίσει 169 φορές σε πάγκους ομάδων σε Α’ (4 φορές με την Κέρκυρα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες), Β’ (Πλατανιάς, Καλλονή, ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Χανιά, Ηρακλής Ψαχνών, Αχαρναϊκός) και Γ’ Εθνική (Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Λαμία, Παναργειακός, Χαλκίδα).

Σ’ αυτά τα ματς έχει 81 νίκες, 45 ισοπαλίες και 43 ήττες. Τελευταία του ομάδα ήταν φέτος η Χαλκίδα, αλλά έφυγε μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια με μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, και ως ποδοσφαιριστής έκανε μία αξιόλογη καριέρα με 280 ματς και 11 γκολ στις τρεις εθνικές κατηγορίες (43 στη Σούπερ Λιγκ με την Καβάλα).

Να τονιστεί ότι συνεχίζει κανονικά ως βοηθός προπονητή ο Κώστας Μπράτσος, ενώ νέος γυμναστής ανέλαβε ο Βολιώτης Νίκος Αθανασιάδης, που έχει περάσει δύο φορές από τη Νίκη, πέρσι και φέτος με τον Λεωνίδα Μπίλη. Επίσης, αναζητείται νέος προπονητής τερματοφυλάκων, αφού ο Παναγιώτης Νάσης αποτελεί παρελθόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.