Πρώτος σε συμμετοχές ο Βαν ντε Γουΐχε, πρώτος σκόρερ ο Βλάχος στον Θησέα

Ο Ηλίας Βλάχος

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Ερρίκος Βαν Ντε Γουΐχε ήταν ο “ρέκορντμαν” συμμετοχών για τον Θησέα Αγριάς, στο φετινό πρωτάθλημα, της Γ’ Εθνικής, αγωνιζόμενος σε 24 αναμετρήσεις και πραγματοποιώντας, συνολικά, μία εξαιρετική αγωνιστική σεζόν, στην παρθενική του αγωνιστική εμπειρία στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ακολουθεί ο Λευτέρης Γιαουπλάρι με 23 συμμετοχές και με μία λιγότερη οι Κοτζαθανάσης, Πέτσης και Βλάχος.

Ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου και ο Αποστόλης Χατζησταμάτης έπαιξαν σε 21 ματς, ενώ 20 εμφανίσεις πραγματοποίησε ο νεαρός Ζάχος, που ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε 18 παιχνίδια αγωνίστηκαν οι Τσιουρής, Διαμαντόπουλος και Μπόρας και ένα λιγότερο είχαν στο ενεργητικό τους οι Αγιασιώτης και Δημητριάδης, με τον δεύτερο να χάνει κάποια ματς στο τέλος λόγω στρατού, ενώ ο δεύτερος λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο. Μάλιστα ο τελευταίος του αγώνας ήταν με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στις 3/2/19.

16 συμμετοχές είχε ο Φραγκογιάννης, 15 ο Γαλανόπουλος και 14 ο πορτιέρε Αργύρης Κουτσιρίμπας.  Από 12 ματς έπαιξαν οι Καψιώτης (έφυγε για τη Δήμητρα στα μισά της σεζόν) και Κεφαλάς, ενώ επτά φορές αγωνίστηκαν οι Νιαώτης και Σφάκας. Ο Δίντσης βρήκε χρόνο συμμετοχής στο τέλος και κατέγραψε πέντε 90λεπτα και μία αλλαγή στο 88’ (συνολικά έξι ματς), πέντε φορές ως αλλαγή μπήκε στο γήπεδο ο Παπαϊωάννου, πριν πάει τον Γενάρη στον Ηρακλή Βόλου, ενώ τέσσερα παιχνίδια είχε ο Παναγιώτου και τρία ο 16χρονος Κακάλιας. Τέλος, από μόλις μία συμμετοχή κατέγραψαν οι Φουρκιώτης και Αγγελής.

 Ο Βλάχος πρώτευσε στο σκοράρισμα με έξι γκολ

Όσον αφορά τους σκόρερ της ομάδας της Αγριάς, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο Ηλίας Βλάχος ήταν το πρώτο “κανόνι” γι’ αυτήν με έξι τέρματα. Ο Τσιουρής σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ ένα γκολ λιγότερο πέτυχαν οι Δημητριάδης, Γιαουπλάρι και Κοτζαθανάσης.  Από δύο φορές  βρήκαν δίχτυα οι Οικονόμου και Μπόρας, ενώ από ένα γκολ στο ενεργητικό τους είχαν οι Πέτσης, Διαμαντόπουλος, Αγιασιώτης, Φραγκογιάννης και Νιαώτης.

Ο Θησέας, στην πρώτη του σεζόν στη Γ’ Εθνική, είχε εξαιρετική πορεία, τερματίζοντας στην όγδοη θέση, συλλέγοντας 35 βαθμούς, όσους είχε ο έβδομος Πιερικός κι ο ένατος Οικονόμος Τσαριτσάνης. Συνολικά είχε δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και 11 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 31-37. Στην έδρα του είχε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 20 φορές κι έχοντας δεχτεί 13 γκολ (μία νίκη και μία ήττα είχε στην αρχή της χρονιάς στο Βελεστίνο, σε μία χρονική περίοδο που γίνονταν εργασίες στο γήπεδό του στην Αγριά), ενώ εκτός έδρας είχε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, με συντελεστή τερμάτων 11-24.

Θυμίζουμε ότι για τα τέσσερα πρώτα ματς στον πάγκο του Θησέα κάθισε ο Κώστας Παπαστεργίου και από την 5η αγωνιστική ως το φινάλε ο Λάκης Μπακάλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.