Προβάδισμα Παναιτωλικού, 2-1 στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ

Ο Παναιτωλικός στον πρώτο αγώνα για τους οκτώ του Κυπέλλου επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με 1-2 και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Σε  αντεπίθεση στο 19′ ο Ζοάο Πέδρο άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες, ενώ ο κακός και ακίνδυνος ΟΦΗ του πρώτου μέρους ανέβηκε στο δεύτερο 45λεπτο και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 46’, όταν οι Τοράλ, Μοσκέρα, Τοράρινσον άλλαξαν την μπάλα, ο Ισλανδός έκανε το γύρισμα και ο Μπάκιτς με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Η εικόνα του ΟΦΗ βελτιώθηκε, έγινε περισσότερο πιεστικός, με τον Παναιτωλικό ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα σε νέα αντεπίθεση να βρίσκει το νικητήριο τέρμα. Ο Καρέλης ήταν αυτός που σκόραρε με υπέροχο πλασέ, αφού άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Βούρος (59’ λ.τρ. Λάρσον), Λαμπρόπουλος, Μπρέσαν, Θοράρινσον, Μεγιάδο (46’ Γκλάζερ), Γκαγιέγος, Αποστολάκης (46’ Τοράλ), Μοσκέρα (72’ Μπακού), Μπάκιτς, Ντίκο (46’ Λουίζ Φελίπε)
 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Στάγιτς, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε, Τσιγγάρας (69’ Μπακάκης), Μπουζούκης (42’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (69’ Τορεχόν), Ντίας (69’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέντρο (77’ Καρέλης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.