Ψάχνει επιστροφή στις νίκες η Αργώ

Σήμερα απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού

Δύο συνεχόμενες ήττες ήρθαν για να κάνουν βαθμολογική ζημιά στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών της Αργούς Βόλου, που δεν τα κατάφερε απέναντι σε ΕΑ Λάρισας και ΜΑΣ Νέα Γενεά, τις προηγούμενες αγωνιστικές, ωστόσο θέλει σήμερα να αντιστρέψει το κλίμα απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού, που υποδέχεται στο κλειστό της Αγριάς στις 17:00, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

«Η ομάδα ψάχνει να βρει το παλιό καλό εαυτό της. Είναι ένα παιχνίδι  μονόδρομος. Όλες οι παίκτριες είναι έτοιμες να δώσουν το κάτι παραπάνω που θα τους φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα» ανέφερε η ομάδα προσφάτως σε ανάρτησή της στα social media, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτριών.

Οι Βολιώτισσες θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, στοχεύοντας όσο πιο ψηλά μπορούν. Σίγουρα οι προηγούμενες ήττες δημιούργησαν εμπόδια στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο, ωστόσο μπορούν να ελπίζουν, αρκεί να μην έχουν άλλα στραβοπατήματα…

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/01

17.00 Αργώ Βόλου-Μακεδόνες Αξιού

18.00 ΑΣ Γιάννενα-ΟΠΑΘ Περσέας

18.00 Φοίνικας Αλεξανδρούπολης-ΧΑΝΘ

18.00 ΣΠΑ Καρδίτσας-ΜΑΣ Νέα Γενεά

20.00 Αίας Ευόσμου-ΕΑ Λάρισας

Κυριακή 28/01

18.00 Μυγδονιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία: ΕΑΛ 34, ΟΠΑΘ Περσέας 32, ΜΑΣ Νέα Γενεά 28, Αργώ Βόλου 28, ΠΑΣ Γιάννινα 26, ΧΑΝΘ 23, Αίας Ευόσμου 22, Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 14, Μακεδόνες 10, ΣΠΑ Καρδίτσας 10, Μυγδονιακός 5, ΑΣ Γιάννενα 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.