ΠΣΑΚΚ: «Το «ευχαριστούμε» είναι λίγο…»

Απόλυτα ικανοποιημένη εμφανίζεται η διοίκηση του ΠΣΑΚΚ, όσον αφορά την επιτυχία των τουρνουά «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό», που μεταξύ άλλων φιλοξενήθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στη Σκιάθο.

Όπως σημειώνει ο σύνδεσμος: «Μαγικό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το εφετινό καλοκαίρι και τα τουρνουά «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» έγραψαν ιστορία, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Χιλιάδες παιδιά πήραν μέρος για μια ακόμη χρόνια και ο θεσμός φαίνεται πως δυναμώνει αισθητά».

Παράλληλα μαζί με τον ΕΣΑΚΕ ο ΠΣΑΚΚ ευχαριστεί τους χορηγούς των τουρνουά, τους Δήμους, τις περιφέρειες που βοήθησαν, καθώς και το «Όραμα Ελπίδας», το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τη ΓΓΑ και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

«Η ικανοποίηση είναι μεγάλη στον ΠΣΑΚΚ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι. Ήδη, το μεγαλύτερο μέρος από το καλεντάρι του 2024 είναι έτοιμο, αφού πολλές πόλεις έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν το μακροβιότερο μπασκετικό τουρνουά στην Ελλάδα» καταλήγει ο Σύνδεσμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.