Ψηλά στη βαθμολογία της Άρσης Βαρών ο Ολυμπιακός Βόλου

Για ευχάριστη έκπληξη που επεφύλαξε η ελληνική ομοσπονδία Άρσης Βαρών κάνει λόγο για το αντίστοιχο τμήμα του ο Ολυμπιακός Βόλου, όσον αφορά την τελική βαθμολογία του έτους 2022.

Στη βαθμολογία της ομοσπονδίας ο Ολυμπιακός Βόλου καταλαμβάνει την 33η  Θέση μεταξύ των 146 συλλόγων που αξιολογήθηκαν με 204 βαθμούς συνολικά, που προέρχονται οι 64 από τη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών  και οι 140 από την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος: «Οι αθλητές του Χαράλαμπου Μπορτσέλη με τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετείχαν έφεραν σε ζηλευτή θέση τον Σύλλογο μας και επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το τμήμα μας.

Η Άρση Βαρών καλλιεργείται και αναπτύσσεται στην πόλη μας μόνο από τον Ολυμπιακό Βόλου, με την καθοδήγηση του  έμπειρου προπονητή κυρίου Χαράλαμπου Μπορτσέλη. Το ΔΣ του συλλόγου μας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές του τμήματος της ‘Άρσης Βαρών  και τους εύχεται να έχουν πάντα υγεία και επιτυχίες σε αυτό το δύσκολο άθλημα των δυνατών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.