«Πύρρειος» νίκη με μπόλικη τύχη για τον Βόλος 2004, 0-1 στα Γρεβενά

Δύο πέναλτι έχασαν οι γηπεδούχες Σειρήνες-Με τραυματία παίκτρια επιστρέφει η βολιώτικη ομάδα

Αν και κέρδισε, στο πρώτο της ουσιαστικά παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών, ο Βόλος 2004 είχε ένα σημαντικό μέρος τύχης με το μέρος του, στο τελικό 0-1 απέναντι στις Σειρήνες Γρεβενών εκτός έδρας, αλλά και άλλη τόση ατυχία…

Οι γηπεδούχες έχασαν δύο πέναλτι, και μάλιστα το ένα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, και ενώ ο Βόλος 2004 είχε προηγηθεί μόλις στο 3’ με γκολ της Τσούκα, μετά από σέντρα-σουτ της Κέκου.

Στο 15’ η Κοκμοτού ανέτρεψε την Τάσιου, που εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά η Τσιλίκα ήταν παρούσα και απέκρουσε, με αποτέλεσμα να κρατήσει το 0-1 για την ομάδα της.

Από την άλλη, στο 95’ η Νάνου χρεώθηκε με χέρι μέσα στην περιοχή, με την Μπόζιαρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ! Κάπως έτσι ο Βόλος 2004 έφτασε στη νίκη, όντας καλός στο πρώτο μέρος, αλλά όχι και στο δεύτερο, καθώς έμεινε πίσω και περιορίστηκε στην άμυνα…

Όσον αφορά την ατυχία; Από τη μία η Γκέκα αισθάνθηκε δυσφορία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής για να εξεταστεί, ενώ η Καρακάνα που μπήκε στο παιχνίδι στο 85’ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα εξεταστεί με την επιστροφή στον Βόλο, για να διαπιστωθεί αν προκλήθηκε σοβαρή ζημιά!

Σειρήνες Γρεβενών: Μπουρτούνη, Δάδιου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Ισπογλίδου, Κελεμένι, Αμαραντίδου, Τάσιου, Φραγκοπούλου, Κωσταρέλα, Βλάχου Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπόζιαρη και Μπούκα ως αλλαγές.

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Τσιλίκα, Κοκμοτού, Νικοπούλου, Σύρμου (85’ Καρακάνα-87’ λ.τρ. Μπάρτζου), Ζήγρα, Κατσιγιάννη, Τσούκα, Γκέκα (46’ Νάνου), Κέκου, Νένε, Μπάμπιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.