“Χαλί” το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού με … σφραγίδα “Μανόλο”

Ο βελτιωμένος αγωνιστικός χώρος στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού

Το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον περασμένο Αύγουστο στη Νίκη Βόλου για τις προπονήσεις της, δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Όμως, όλοι στην ομάδα πλέον αναγνωρίζουν ότι ο αγωνιστικός χώρος του έχει γίνει «χαλί» χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Μανώλη Κοτρώνη ή κατά κόσμον «Μανόλο», ο οποίος υπερβαίνει κατά πολύ τον ρόλο του φροντιστή στη Νίκη και είναι άνθρωπος για όλες τις δουλειές, όντας πραγματικά πολύτιμος για την ομάδα.

Για μεγάλο διάστημα κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με πολύ προσωπικό μόχθο ο «Μανόλο» φρόντισε με επανασπορά και άλλες εργασίες να αλλάξει άρδην όψη στο βοηθητικό κι έτσι πλέον αυτό είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τη Νίκη, αν και όποτε χρειαστεί, χωρίς φόβο από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέσα στη σεζόν διαμαρτύρονταν κάποιες φορές για τις “ατέλειες” του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο φροντιστής κι … όχι μόνο των κυανόλευκων ήταν σε καθημερινή επαφή μέσω viber με τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος είχε εικόνα κάθε μέρα από τις εργασίες για τη βελτίωση του χλοοτάπητα που γίνονταν σε πραγματικό χρόνο και έδινε τις δικές του κατευθύνσεις.

Ο φροντιστής της Νίκης, “Μανόλο”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.