“Φωνάζει” για την διαιτησία και η ΑΕ 2002

Αλλη μια ομάδα διαμαρτύρεται για την διαιτησία και αυτή τη φόρα είναι η ΑΕ 2002 που έχασε 2-0 από τον Πύρασο. Στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας που αναρτήθηκε στην σελίδα της ΑΕ 2002, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βέργος αναφέρει: «Στο ίδιο έργο θεατές ακόμα μια φορά. Το έχουμε δει φέτος τόσες φορές που δεν έχουμε δει ούτε το “Μόνος στο σπίτι” σε τόσες επαναλήψεις. Μιλάω φυσικά για το πρόβλημα που λέγεται διαιτησία που φέτος έχει γιγαντωθεί σε απίστευτα επίπεδα. Πάλι ένα πέναλτι εφεύρεση που ούτε και ο ίδιος ο διαιτητής ήξερε αν ήταν. Άλλαξε δύο με τρεις γνώμες μέχρι να φύγουμε από το γήπεδο και ανάθεμα αν καταλάβαμε τι είδε τελικά. Προφανώς πήγε να πατσίσει την τραβηγμένη κόκκινη που έδωσε εναντίον του Πυράσου. Στο τέλος μου είπε να λέω και ευχαριστώ που δεν μου απέβαλε και δικό μου ποδοσφαιριστή. Θυμίστε μου σάς παρακαλώ να περάσω από βδομάδα στα γραφεία σας να σας φιλήσω το χέρι που ήσασταν τόσο καλός. Να μην σχολιάσω δε για την βωμολοχία που χρησιμοποιούσαν οι ποδοσφαιριστές αλλά ο διαιτητής με τα καλά μάτια μάλλον είχε πρόβλημα στα αυτιά. Στης αρχές του πρωταθλήματος, μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό, είχα συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ. Όταν του εξέφρασα τους φόβους μου για την διαιτησία μου είπε πώς αυτός που με έβαλε σε τέτοιες σκέψεις ήταν κακός και προκατειλημμένος. Δυστυχώς κύριε πρόεδρε επιβεβαιώνομαι. Ήμαστε ο τέταρτος σύλλογος που προβαίνουμε σε ανακοίνωση και άλλοι πόσοι που δεν κάθονται να χαλάσουν την ζαχαρένια τους μαζί αλλά είναι και αυτοί αγανακτισμένοι. Και για το τέλος, μην αγχώνεστε κύριε πρόεδρε, δεν θα παραδώσω τα δελτία της ομάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Δεν έχω σκοπό να γίνω ξανά αφορμή για χιουμοράκι.

Υ.Γ1 Αυτή η ανακοίνωση δεν στοχεύει σε καμιά περίπτωση την ομάδα του Πυρασου. Ποτέ δεν είχαμε έχθρα και ούτε υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε τώρα.

Υ.Γ2 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας που έδειξαν πως είναι παλληκάρια και εννοείται πως άξιζαν σήμερα κάτι καλύτερο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.