“Κάτοικοι” Ν. Αγχιάλου και τη νέα σεζόν Ροτζέριο και Καραγιώργος

Δύο παραμονές σημαντικών παικτών στην πορεία κατάκτησης του περυσινού νταμπλ κατάφερε να εξασφαλίσει η Διοίκηση του Πυράσου. Έτσι οι Ροτζέριο Μάρτινς και Γιάννης Καραγιώργος θα συνεχίσουν να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Πυράσου, με τον πρώτο να αναδεικνύεται MVP του περυσινού Τελικού Κυπέλλου και τον δεύτερο να πετυχαίνει κρίσιμα τέρματα, όπως εκείνο στην έδρα του Γ.Σ.Α., με το οποίο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των play off.
Έτσι ο Σύλλογος εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις με τις οποίες γνωστοποιεί την παραμονή των παικτών στην ομάδα:

Για τον Γιάννη Καραγιώργο: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Γιάννης Καραγιώργος παραμένει στο ρόστερ της ομάδος μας, αποτελώντας βασική μονάδα του Πυράσου της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο αξιόλογος Αγχιαλίτης επιθετικός δεν ακολουθεί μέχρι τώρα την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον φέρνουν εκτός πόλης, ωστόσο δηλώνει ετοιμοπόλεμος και συστρατεύεται μαζί μας… σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκινά προπονήσεις»!
Για τν Ροτζέριο Μάρτινς: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο κορυφαίος παίκτης του τοπικού πρωταθλήματος, Ροτζέριο Μάρτινς, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα του Πυράσου τη σεζόν 2022-23, μία πολύ σημαντική είδηση για την ομάδα μας και για τα παιδιά της Νέας Αγχιάλου. Στο νεανικό σύνολο του Πυράσου της καινούργιας περιόδου, ο Ροτζέριο θα αποτελέσει …ακρογωνιαίο λίθο για τα νέα παιδιά της πόλης μας. Άλλωστε από φέτος αναλαμβάνει προπονητής στα τμήματα υποδομής. Η αγωνιστική του αξία και ο υπέροχος χαρακτήρας του γνωστός σε όλους μας. Συνεχίζουμε μαζί για ακόμη μία χρονιά»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.