Ρεβάνς από την ομάδα που τον κέρδισε τελευταία φορά θέλει η Νίκη Βόλου

Θέλει τη ρεβάνς από την ομάδα που τον κέρδισε για τελευταία φορά. Ο λόγος για τη Νίκη, που φιλοξενείται την Κυριακή στις 15.00 στο «Αθ. Ραγάζος» από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος άλωσε το Πανθεσσαλικό στο ματς του πρώτου γύρου με γκολ του Κιπτίου και σκορ 0-1 και έκτοτε η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις έχει κάνει μία αήττητη πορεία για έναν ολόκληρο γύρο με επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, που την έφερε μόνη δεύτερη με 39 βαθμούς.
Εκείνος ο αγώνας, που η αλήθεια είναι ότι κάθεται ακόμη «στο στομάχι» όλων των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας και των φιλάθλων, είχε προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με τη διοίκηση να θέτει τελεσίγραφα σε παίκτες και ειδικά σε προπονητές, αλλά φαίνεται πως το γεγονός ότι μετά από το συγκεκριμένο ματς «έσφιξαν τα λουριά», ωφέλησε τη Νίκη, που άρχιζε σιγά-σιγά να ρολάρει και να εμφανίζει μία πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα και καλύτερη νοοτροπία.
Οι Βολιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, πήραν τις ανάσες τους μετά το ρεπό τους και σκέφτονται αποκλειστικά το παιχνίδι κόντρα στο συγκρότημα του Κώστα Σταματίου, αφήνοντας στην άκρη τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, που ακολουθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου.
Μοναδικός στόχος είναι το διπλό, που θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, και κανείς δεν κάνει λόγο ακόμη και για ισοπαλία, που συμφέρει τη Νίκη, αφού θα διατηρήσει τη διαφορά των τριών πόντων από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος έχει 36. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αφού μία ήττα εκτός από το γόητρο θα επιφέρει και βαθμολογικό πλήγμα, εφόσον η Νίκη θα βρεθεί στην τρίτη θέση, από τη στιγμή που ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Αγωνιστικά προβλήματα είτε τραυματισμών είτε τιμωριών δεν υπάρχουν και η Νίκη πηγαίνει στον Αλμυρό πάνοπλη, για να δώσει απαντήσεις και να δείξει ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν συγκυριακό και πως ο Γ.Σ.Α. σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος απ’ αυτήν.
Διαιτητής θα είναι ο Γκαραγκάνης από την Πιερία.

Blue Club: Στηρίζουμε τη Νίκη και στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ
Να στηρίξει τη Νίκη και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ καλεί το Blue Club με ανακοίνωσή του τον κόσμο της ομάδας… Αναλυτικά: “Καλούμε όλο τον κόσμο την Κυριακή να στηρίξει την ομάδα μας, να στηρίξει τον σύλλογό μας, να στηρίξει τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Ο σύνδεσμος μας θα βρεθεί στον Αλμυρό, για να βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει ένα σημαντικό διπλό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και αμέσως μετά θα πάμε στο κλειστό του μπάσκετ, έστω και για ένα χειροκρότημα σε αυτά τα παιδιά που σέβονται τη φανέλα που φοράνε και το αποδεικνύουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο”.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.