Ριζογιάννης φεύγει, Μπαράνκο και έτερος Αργεντίνος έρχονται στον Ολυμπιακό Βόλου

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα όσον αφορά την αναδιάρθρωση φέρνουν αλλαγές στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, με τέσσερις παίκτες ν’ αποτελούν ήδη παρελθόν και να είναι άγνωστο αν θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Ο Γιαννιτσάνης έκανε την αρχή, για να ακολουθήσει όπως διέρρευσε ο Παναγιώτου, ακολούθησε η ανακοίνωση αποχώρησης του Κέρι, ενώ την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο Παντελής Ριζογιάννης, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και που όπως αναφέρεται προετοιμάζει την επιστροφή του στα Τρίκαλα.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν δείχνουν να τα… βάφουν μαύρα, ειδικά σε ό,τι αφορά το ρόστερ, το οποίο λένε ότι θα ενισχύσουν κατάλληλα. Ο Μπρούνο Μπαράνκο αναμένεται εντός της εβδομάδας από την Αργεντινή στον Βόλο, και πιθανότατα δεν είναι ο μόνος, καθώς κεντρικός αμυντικός από την ίδια χώρα ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο ίδιο αεροπλάνο, όντας κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους».

Στα μεταγραφικά βρίσκονται λοιπόν λύσεις. Τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο; Η αναδιάρθρωση και το γηπεδικό… Πάντως οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κανονικά πλέον στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.