«Σάκη καψούρη, του χρόνου στο… Ληξούρι»!

Το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΝΕΟΛ στον αρχηγό της Νίκης, Σάκη Κουτίνα

Λένε ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται πάντα από τον αντίπαλό σου. Το ίδιο φαίνεται ότι ίσχυσε και την περασμένη Κυριακή (28/01) στο παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα σε ΝΕΟ Ληξουρίου και Νίκη Βόλου για τη 14η αγωνιστική της National League 1, με τους Κεφαλλονίτες φιλάθλους να αποθεώνουν τον αρχηγό της Νίκης, Σάκη Κουτίνα και να ζητούν επιτακτικά τη μεταγραφή του στην ομάδα τους!

Ήταν τέσσερα λεπτά περίπου πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όταν ο Κουτίνας πέρασε στον πάγκο, και σε εκείνο το σημείο ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το σύνθημα «Σάκη καψούρη, του χρόνου στο Ληξούρι»!

Σε εποχές σκληρές και για τον ελληνικό Αθλητισμό, και με τη βία εντός και εκτός γηπέδων να αποτελεί μείζον θέμα, το να λαμβάνει ένας παίκτης το χειροκρότημα από τους αντιπάλους είναι σίγουρα κάτι το θετικό. Το να ζητούν όμως επιτακτικά τη μεταγραφή του οι οπαδοί μίας ομάδας που εκείνη τη στιγμή είναι αντίπαλος, σίγουρα δεν είναι κάτι το σύνηθες!

Το «καψούρης» μάλλον (υποθέτουμε) χρησιμοποιήθηκε για λόγους… ομοιοκαταληξίας! Πάντως, ο αρχηγός της Νίκης ανταπέδωσε με χειροκρότημα προς τους φίλους των γηπεδούχων.

Για του λόγου το αληθές, ακούστε το σύνθημα στο βίντεο του αγώνα (1:55:10):

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.