ΣΔΥ Βόλου: 302 συμμετοχές στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας

Το τέλος του Νοεμβρίου σηματοδότησε και τη λήξη του Virtual Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Μαζί έληξε και το Virtual Run του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και περισσότερα από 300 μέλη του έτρεξαν μέσα στον μήνα λίγα ή περισσότερα χιλιόμετρα, πολλοί μάλιστα από αυτούς καθημερινά. Η συνέχιση της άσκησης και της άθλησης είναι πάντα απαραίτητη, γίνεται σε ατομικό επίπεδο με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια, και προσφέρει τα μέγιστα οφέλη στην σωματική υγεία και στην ψυχολογία όσων την ασκούν.

Και στην εβδομάδα που προηγήθηκε, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό από τα μέλη του ΣΔΥΒ. Στον Virtual αγώνα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων με το σύνθημα «Στηρίζω και εγώ τη δωρεά οργάνων», ο Στέργιος Κουσκουρίδας έτρεξε 10 χιλιόμετρα στην Σητεία Κρήτης σε 42’30’’. Για τον ίδιο σκοπό ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε χρόνο 43’16’’ στον Βόλο, ενώ ο Βασίλης Ζαφειρίου 1 ώρα και 4 λεπτά. Στις επόμενες ημέρες και άλλα μέλη του συλλόγου θα συμμετέχουν για καλό σκοπό στον αγώνα του ΑΟΝΜ.

Ασταμάτητο ήταν το τρέξιμο στα βουνά του Πηλίου και της Ελλάδας, αλλά και σε άλλες διαδρομές εντός Μαγνησίας. Παράλληλα, σε μία άτυπη συνέχεια των πεζοποριών που γίνονταν κάθε βδομάδα, μέλη του συλλόγου έκαναν την Κυριακή ατομικά ή το ανώτερο σε δύο ή τρία άτομα από απόσταση, τη διαδρομή 16 χιλιομέτρων Γορίτσα – Ανεμούτσα – Γορίτσα.

Ο ΣΔΥ Βόλου κατάρτησε τη λίστα όσων έτρεξαν μέσα στο Νοέμβριο έστω μία διαδρομή, virtual ή προπονητικά. H συμμεχοή χαρακτηρίζεται μεγάλη, με 302 άτομα τουλάχιστον να συμμετέχουν στην όλη διαδικασία, με 14 αθλητές να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο 42.195 μέτρων, τέσσερις στα 30 χιλιόμετρα, 59 στον Ημιμαραθώνιο 21.100 μέτρων,  162 άτομα επέλεξαν τα 10 και 63 τα 5 χιλιόμετρα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.