Σε αναμονή για τις εξελίξεις η Νίκη Βόλου

Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ξεκαθαρίσει ότι η έναρξη του πρωταθλήματος συνεπάγεται τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, χωρίς εκπτώσεις και εξαιρέσεις, οπότε σ’ αυτό το πλαίσιο οι «κυανόλευκοι» τονίζουν συνεχώς ότι θα πρέπει να κινηθεί το σύνολο των ομάδων.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, με τους παίκτες να περιμένουν στο ακουστικό τους το κάλεσμα για επιστροφή στις προπονήσεις, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει εντός του Ιανουαρίου. Παράλληλα, οι παίκτες βρίσκονται σε αρκετές περιπτώσεις στις ιδιαίτερές τους πατρίδες, ενώ από τους ξένους οι Μπόσιο και Σέρτζιο «Παμπού» Γκονζάλες βρέθηκαν στην Αργεντινή τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή κάποιες πρώτες μεταγραφικές σκέψεις δείχνουν να έχουν γίνει στις τάξεις διοίκησης και τεχνικού επιτελείου (αρκεί να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και με τη μεταγραφική περίοδο αφού αυτή αρχίζει αλλά το πρωτάθλημα ακόμη βρίσκεται σε αναμονή). Συμπεράσματα έχουν βγει για τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας εξάλλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των φιλικών, και αν χρειαστεί δεδομένων των συνθηκών δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, αρκεί να βρεθεί κάτι ουσιαστικό σε περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να προσφέρει στον απόλυτο βαθμό αυτά που ζητάει ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.