Σε αναζήτηση προπονητή η Άρσεναλ, μετά την απόλυση του Έμερι

Το… πείραμα Έμερι στη.. μετά-Βενγκέρ εποχή στην Άρσεναλ απέτυχε παταγωδώς κι από το πρωί της Παρασκευής η ομάδα του βόρειου Λονδίνου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η νέα αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας στο χθεσινοβραδινό (28/11) ματς των ομίλων του Europa League με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και οι αποδοκιμασίες του κόσμου για την (1-2) της ομάδας τους, έκανε πραγματικότητα αυτό που συζητούσαν όλοι εδώ κι αρκετό διάστημα.

Ο Ουνάι Έμερι πήρε αρκετές φορές «παράταση ζωής» από τους διοικούντες, αλλά η κατάσταση πλέον ήταν μη αναστρέψιμη μετά το αποτέλεσμα με τους Γερμανούς. .

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ουνάι και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειές τους να επαναφέρουν την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε και απαιτούμε. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για το μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο Τζος Κροένκε.

Αναφέρεται ακόμη πως «… η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων της ομάδας που δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο».

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο άλλοτε επιθετικός της Άρσεναλ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ενώ η διοίκηση βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διαδόχου του Έμερι.

Μετά από 13 αγωνιστικές στην Premier League η Άρσεναλ βρίσκεται στην 8η θέση με μόλις 18 βαθμούς, 8 λιγότερους από την 4η θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Έμερι διαδέχθηκε τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά δεν κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο την Άρσεναλ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.