Σε ΕΑΚ Βόλου και Πανθεσσαλικό ο Λευτέρης Αυγενάκης

Εάν έρθει τελικά στη Μαγνησία ο Υφυπουργός ΑΘλητισμού

Στον Βόλο θα βρεθεί μεταξύ άλλων αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και σύμφωνα με πληροφορίες (καλώς εχόντων των πραγμάτων εφόσον δεν αλλάξει κάτι βάσει των καιρικών συνθηκών), δύο είναι τα σημεία τα οποία θα επισκεφτεί. Εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, καθώς υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά…

Εφόσον πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι, το πρόγραμμα έως τώρα έχει ως εξής: «Αρχικά, στις 11 το πρωί, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί μαζί με τη δημοτική Αρχή Βόλου στο ΕΑΚ και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, έχοντας ανακοινώσει τη διάθεση 502.820 ευρώ, για την «Προμήθεια υλικών αναβάθμισης των αθλητικών χώρων», με αντικείμενο την τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, εμβαδού 9 χιλιάδων τ.μ., και την τοποθέτηση 1.250 νέων πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες του ΕΑΚ. «Η πολιτική μας για την αναγκαία και απαραίτητη αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα, προκειμένου να αναπτυχθεί ταχύτατα ο αθλητισμός, δεν περιορίζεται σ’ όσες βρίσκονται υπό την εποπτεία της ΓΓΑ», είχε τονίσει στη σχετική ανακοίνωση ο κ. Αυγενάκης, επισημαίνοντας πως «σε συνεργασία με τους Δήμους και τις Περιφέρειες, εργαζόμαστε καθημερινά για τον εφικτό εκσυγχρονισμό κάθε αθλητικής υποδομής, ώστε να εξυπηρετούνται, όπως αρμόζει, οι ανάγκες της αθλητικής οικογένειας, της νέας γενιάς και των τοπικών κοινωνιών».

Επόμενο σημείο επίσκεψης του κου Αυγενάκη στον Βόλο δεν είναι άλλο από το Πανθεσσαλικό, όπου θα βρεθεί εκεί και πάλι με τη δημοτική Αρχή στις 12 το μεσημέρι. Όπως είναι γνωστό ΕΤΑΔ και Δήμος Βόλου βρίσκονται σε επαφές και έχει δρομολογηθεί η μεταφορά του Σταδίου στον Δήμο, και αναμένονται οι όροι και οι προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα γίνει αυτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.