Σε καλή κατάσταση στην προπόνηση ο Καντούτσης, που ανακοινώθηκε

Με μία ακόμη πρωινή προπόνηση, που εστιάστηκε σε προγράμματα βελτίωσης της ταχύτητας των ποδοσφαιριστών, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το θετικό ήταν ότι ο Φάντζιο Μπούις και ο Ανδρέας Γεωργίου διαπίστωσαν ότι ο Τάσος Καντούτσης βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Οι πρωινές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο που ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας, ενώ αυτή τη μέρα έχει προγραμματιστεί και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Σαρακηνό.

Την Κυριακή θα δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές, για να ξεκουραστούν, και τη Δευτέρα 6 Αυγούστου η Νίκη θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα είναι και το πιο επίπονο για τους ποδοσφαιριστές, στα Χάνια του Πηλίου. Μέχρι το Σάββατο θα γίνει η τελική επιλογή για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους.

Η επίσημη ανακοίνωση για Καντούτση

Να τονιστεί ότι η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μετά τη χθεσινή έκπληξη που έκανε στους φίλους της ομάδας με την παρουσίαση του διεθνούς με τις μικρές εθνικές ομάδας, Τάσου Καντούτση, σήμερα Τρίτη (31/7) τον ανακοίνωσε επίσημα. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Καντούτση, για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Τάσος Καντούτσης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχει ύψος 1,93, ενώ είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου 1994. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλαμάτας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 αλλά και στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών, στον Φωκικό, στον Ηλυσιακό  αλλά και στην Ομόνοια Λευκωσίας, ενώ εκτός των άλλων έχει υπάρξει μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων, έχοντας συνολικά 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.