Σε νέο διαδικτυακό αγώνα ο ΣΔΥ Κένταυρος Βόλου

Ένας ακόμη  virtual αγώνας δρόμου διεξήχθη το διάστημα από 7 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου 2021, ο 44ος δρόμος Υγείας Αθήνας που αυτή τη φορά έγινε διαδικτυακά. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, περιλάμβανε διαδρομές Ημιμαραθωνίου (21 χλμ), 10 και 5χλμ και, καθώς οι  αγώνες με φυσική παρουσία δεν πραγματοποιούνται, κέρδισε το ενδιαφέρον δρομέων από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό.

Πολλοί  δρομείς του Κένταυρου συμμετείχαν και σε αυτόν τον αγώνα, καθώς οι εικονικοί αγώνες  βοηθούν  να διατηρήσουν  την αθλητική τους  κατάσταση και το ενδιαφέρον τους για το τρέξιμο, το οποίο στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε έχει πολλαπλάσια ευεργετική επίδραση στη ζωή μας.

Οι συμμετοχές:

Ημιμαραθώνιος: Γιάννης Χρήστος, Κολτσαράς Θωμάς, Τσίρος Γιώργος.

10 χλμ: Κολτσαρά Μαρία, Κούφιος Τάσος, Μοσχονησιώτη Εύη, Τασιός Σεραφείμ, Χρυσοβελίδης Αλέξανδρος, Χύτας Στέργιος.

5 χλμ: Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Αντωνούλης Μιλτιάδης, Αχτσόγλου Στυλιανός, Βαλωμένου Δήμητρα, Βασιλειάδης Σταύρος, Δεληστάθης Νικόλαος, Θάνος Ελευθέριος, Καζίλας Δημήτρης, Καραγιάννης Αθανάσιος, Κυριαζής Κώστας, Κώστας Γιώργος, Μιχαλόπουλος Οδυσσέας, Μοσχονησιώτη Εύη, Παπαγγελής Σπύρος, Παπαδόπουλος Θανάσης, Σακελλαρίου Γιάννης, Σιαφάς Αθανάσιος, Σκαμάγκας Αθανάσιος, Σπανός Δημήτρης, Σφέτσος Κώστας, Τρίμμης Μανώλης, Τσαρούχας Βαγγέλης, Τσελεπής Λάζαρος.

Επίσης, ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου και με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή του 14ου Ορεινού αγώνα μνήμης Άνω Κερασιάς στις 16 Μαΐου και περιλαμβάνει διαδρομές   6 και 20 χλμ στο πανέμορφο δάσος με οξιές, καστανιές και δρυς στο ορεινό Βόρειο Πήλιο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί εφόσον η επιδημιολογική κατάσταση  έχει βελτιωθεί και οι αρμόδιοι φορείς επιτρέψουν τη διοργάνωση αγώνων, με απόλυτη προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια όλων.