Σε πλήρεις ρυθμούς η προετοιμασία του ΓΣ Αλμυρού

Μπορεί η αγωνιστική δράση σε επίσημο επίπεδο ν’ αργεί ακόμη, ωστόσο η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού κινείται ήδη στο πλαίσιο της περιόδου 2020-21, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινά εντατικές.

Ήδη όλοι σχεδόν οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Νάνη, τόσο νέοι όσοι και παλιοί, προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια περίοδος περίεργη, αφού τα δεδομένα παραμένουν ρευστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχοντας αλλάξει και τη μορφή των πρωταθλημάτων.

Όπως όλοι οι σύλλογοι πάντως, έτσι και ο ΓΣ Αλμυρού δεν μπορεί να κάνει τίποτε παραπάνω πέρα από την προετοιμασία, με προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια. Έτσι, όπως αναφέρεται, την ερχόμενη Κυριακή δεν αποκλείεται να δοθεί και το πρώτο παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Αντίπαλος πιθανότατα θα είναι η ομάδα του Τελεθριακού Ιστιαίας, ομάδα που εξασφάλισε την τελευταία χρονιά την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.