Σε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων η Αργώ Βόλου

Στο Ρόστοκ της Γερμανίας βρίσκονται μέλη της διοίκησης της Αργούς στα πλαίσια της πρώτης συνάντησης του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής νέων για το 2024 στο οποίο έχει ενταχθεί ο βολιώτικος σύλλογος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν από την Γερμανία η Ομάδα Νέων του Γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας του κρατιδίου Mecklenburg-Vorpommern Sportjugend και από τη Γαλλία το Cros Pays de la Loire από τη Ναντ.

Το πρόγραμμα αφορά τη δυνατότητα ανταλλαγής νέων, με αφορμή τη συνεργασία αθλητικών συλλόγων και φορέων των τριών χωρών, με σκοπό τη γνωριμία του τρόπου ζωής και των αθλητικών και πολιτιστικών συνηθειών των νέων κάθε χώρας, καθώς επίσης και τη γνωριμία με την κουλτούρα της περιοχής μέσα από την ξενάγηση στα σημαντικότερα και ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατα.

Κατά την πρώτη ημέρα της συνάντησης έγιναν οι απαραίτητες γνωριμίες μεταξύ των συμμετεχόντων μέσα από δημιουργικά παιχνίδια και μετά το δείπνο ακολούθησε συζήτηση για τους στόχους του προγράμματος. Ακολουθούν άλλες δύο ημέρες συζητήσεων, ανταλλαγών απόψεων και workshops για να ολοκληρωθεί η πρώτη από τις δύο προπαρασκευαστικές συναντήσεις εκπροσώπων των συμμετεχόντων πλευρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.