Σενάρια για ενίσχυση Ολυμπιακού Βόλου με Καραστέργιο

Από τον Μαγνησιακό στον Ολυμπιακό Βόλου ο νεαρός Καραστέργιος;
Προσθήκες σε όλες τις γραμμές φέρεται να εξετάζει η διοίκηση

Ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει τον ορισμό του αγώνα με τον ΑΟ Σκιάθου σε γήπεδο εκτός του ΕΑΚ, για τη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό πεδίο, και μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Κώστα Σκούπρα, εξετάζει άλλες επιλογές για την ενίσχυση της αμυντικης γραμμής.

Έτσι, ένα από τα ονόματα που «ακούστηκαν» τις τελευταίες ημέρες, είναι αυτό του 20χρονου Νίκου Καραστέργιου, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ο Καραστέργιος αποτελούσε μέχρι πρότινος παίκτη του Μαγνησιακού, αναζητώντας την επόμενη ομάδα του, μετά την αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία ερασιτεχνικής ομάδας στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά σύντομα βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της μεγάλης ομάδας της πόλης. Το 2012 βρέθηκε στην Ελλάδα και γράφτηκε στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Έχοντας βρεθεί στο «μικροσκόπιο» των ακαδημιών Άρσεναλ και Βαλένθια, το 2018 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ και για δύο χρόνια ήταν βασικός στην Κ17 των «κιτρινόμαυρων». Το 2020 κλήθηκε και στην Εθνική Κ17 παρά το γεγονός ότι ήταν ένα χρόνο μικρότερος, ενώ προετοιμαζόταν για συμμετοχή στο Euro, αλλά ο κορωνοϊός ματαίωσε τη διοργάνωση. Τη διετία 2021-23 ενίσχυσε την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της SL.

Σίγουρα δεν είναι η μόνη περίπτωση παίκτη που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν μόνο στην ενίσχυση της άμυνας, αφού οι προσθήκες και στις άλλες δύο γραμμές συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.