Σιαμέτης: «Ο Πύρασος ετοιμάζεται για πρωταθλητισμό»

Ο Γιάννης Σιαμέτης είναι ο νέος προπονητής του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, και η ομάδα ετοιμάζεται να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, όπως αναφέρει και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο  «Μagnesiasports».

«Σίγουρα είναι μία νέα πρόκληση για μένα. Μετά τον Αίαντα Σούρπης, ήρθε η πρόταση από τον Πύρασο, με τη διοίκηση να μου εξηγεί το πλάνο της και να στοχεύει στον πρωταθλητισμό. Εμένα προσωπικά μου λείπει η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος που δεν μπόρεσα να πάρω την τελευταία χρονιά με τον Αίαντα, λόγω της διακοπής που προέκυψε από τον κορωνοϊό. Συμφωνήσαμε σε όλα για το οργανωτικό κομμάτι και τον μεταγραφικό σχεδιασμό» σημείωσε ο νέος τεχνικός του αγχιαλίτικου συλλόγου.

Για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς ο Γιάννης Σιαμέτης θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές που συνέχισαν στη Γ’ Εθνική δεν θα είναι τόσο επηρεασμένοι από τη μακρά αποχή, καθώς οι ομάδες ουσιαστικά έχουν πάνω από έναν χρόνο (με διαλλείματα) εκτός γηπέδων. «από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες σίγουρα θα είναι επηρεασμένες, και οικονομικά και από την πλευρά του διαθέσιμου έμψυχου υλικού. Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών δεν θα είναι ίδια με αυτή των προηγούμενων προετοιμασιών. Γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε και την προετοιμασία πιο νωρίς. Σε όλους βέβαια ισχύει το ίδιο» τόνισε ο νέος προπονητής του Πυράσου, με την προετοιμασία να διαρκεί έξι συνολικά εβδομάδες.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές προσθήκες, ο Πύρασος θα κινηθεί για την αξιοποίηση παικτών από την περιοχή της Αγχιάλου και τον Νομό Μαγνησίας, ενώ σίγουρα θα γίνουν 4-5 μεταγραφές. Άλλωστε, επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.