Σιμάκη, Σταυροθεόδωρο και Παρασκευά ανακοίνωσε η Νίκη

Σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η μπασκετική Νίκη Βόλου που ανακοίνωσε την απόκτηση των Χρήστου Σιμάκη, Ηλία Σταυροθεόδωρου και Γιώργου Παρασκευά. Η ανακοίνωση των συγκεκριμένων μεταγραφών, σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις των καλαθοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης ανακοίνωσε πρώτο, χρονικά, τον Βολιώτη γκαρντ Σιμάκη, αναφέροντας:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΚΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Χρήστο Σημάκη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, SG) έχει αγωνιστεί στο B.C. Βόλος, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ’ Εθνική με Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής, ενώ τη σεζόν 2017-2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής με 426 πόντους.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Στη συνέχεια, επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Ηλία Σταυροθεοδώρου, με την εξής ανακοίνωση:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή Ηλία Σταυροθεόδωρου από την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.

Ο 20χρονος Λαρισαίος αθλητής (2.01, PF-C) θεωρείται ένα από τα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ, ενώ έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Λάρισας (Α1 ΕΣΚΑΘ) και στον Ερμή Αγιάς (Α2 Εθνική).

Την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους πρώτους σκόρερ του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με 202 πόντους και 3 τρίποντα.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η επιστροφή του Γιώργου Παρασκευά στην ομάδα μετά από 11 χρόνια:

“ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γιώργο Παρασκευά για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος Βολιώτης αθλητής (1.98, PF-C), επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, με σημαντικές παρουσίες σε τελικούς παιδικών και εφηβικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική μας ομάδα (Γ’ Εθνική).

Έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 14 χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση Βόλου, Αμπελώνας Λάρισας), τη χρονιά 2017-2018 ήταν από τους πρώτους σκόρερ (203 πόντοι) του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην ομάδα της Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.