Σημαντική συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου Νέας Αγχιάλου

Από πλήθος μικρών και μεγάλων δρομέων

Με επιτυχία και για πρώτη φορά διεξάχθηκε ο 1ος Αγώνας δρόμου Ν. Αγχιάλου (10χλμ, 5χλμ, και παιδικός αγώνας, καθώς πλήθος δρομέων συμμετείχε στο κάλεσμα των διοργανωτών παρά  την  βροχερή ημέρα, που ευχαριστούν τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους πολίτες της Ν. Αγχιάλου για την παρουσία.

Η εκκίνηση για τα 5 χλμ δόθηκε στις 10 το πρωί και για τα 10 χλμ στις 11  με τη διαδρομή να διασχίζει τόσο την όμορφη παραλία της Ν. Αγχιάλου καθώς και τους περίφημους αμπελώνες και ελαιώνες της περιοχής. Παράλληλα έγινε και παιδικός αγώνας, με τους μικρούς αθλητές να κλέβουν την παράσταση με τη μεγάλη συμμετοχή τους. Ο αγώνας υποστηρίχτηκε από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες  δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Νικητής του αγώνα στα 10χλμ αναδείχθηκε  ο Φράγκος Δημήτρης (Κένταυρος Βόλου) και νικήτρια στις γυναίκες η Πασχαλίδου Παναγιώτα. Στα 5 χλμ στους Άνδρες νικητής ήταν ο Καραπιπέρης Μιλτιάδης (ΣΔΥΒ) και στις γυναίκες η Πουλούλη Δήμητρα (ΣΔΥΒ).

Περίπτερο  με πασχαλινές λαμπάδες και δώρα στο χώρο του αγώνα προσέφερε για τη στήριξη του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, η «Φλόγα» .

Τον αγώνα διοργάνωσαν  ο Κένταυρος Βόλου, με την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  Δήμου  Βόλου,  την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το  Ultra Pelion Trail. Τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προσέφεραν η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας, η LIFE GUARD VOLOS και το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.