Σημαντική συνάντηση συσπείρωσης στη Νίκη

Σε συνάντηση συσπείρωσης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης προχώρησαν χθες ποδοσφαιριστές, προπονητές της Νίκης, όλοι οι σύνδεσμοι φιλάθλων διά μέσου των εκπροσώπων τους, μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Blue Heart.

Ο Ερασιτέχνης εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Στέλιο Κολόζο, αφού ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης ήταν στην εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών του 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Για τον ίδιο λόγο απουσίασε ο Γιώργος Ναουμίδης, ενώ στη συνάντηση έδωσαν το παρών οι συμπαίκτες του Γιάννης Κορέτα και Γιώργος Νικλητσιώτης, αλλά και οι προπονητές Στέφανος Ξηροφώτος και Χρήστος Κοντοβάς. Απών ήταν ο Θανάσης Τζήμας, αντίθετα παραβρέθηκαν οι κ.κ. Βενέτης και Σανίδας.

Εκείνο που διεφάνη ήταν η επιθυμία όλων να τελειώσει η ομάδα απρόσκοπτα το πρωτάθλημα και φυσικά να παλέψει μέχρι το τέλος για το καλύτερο, για να μην πάει χαμένη και η μεγάλη προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα.

Για να συμβεί αυτό, όπως ειπώθηκε, είναι απαραίτητη η συσπείρωση δυνάμεων και όλοι να προχωρήσουν ενωμένοι και ως μία γροθιά μέχρι το τέλος, δηλαδή παίκτες-προπονητές-κόσμος-διοίκηση.

Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και η βοήθειά του ακόμη και στα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από την Ιστιαία, με δεδομένο ότι η ομάδα έχει συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, ήταν ακόμη ένα θέμα που συζητήθηκε, καθώς τονίστηκε ότι ο κόσμος είναι η δύναμη μιας μεγάλης ομάδας, όπως η Νίκη.

Επίσης, επισημάνθηκε πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη σε ό,τι αφορά την έκβαση του πρωταθλήματος, αρκεί η Νίκη να συνεχίσει τις επιτυχίες. «Και οι πρωτοπόροι θα κάνουν κι άλλες γκέλες, το θέμα είναι να κερδίζουμε εμείς», ήταν η ατάκα που ακούστηκε. Τέλος αναφέρθηκε πως, αν ολοκληρωθεί, όπως πρέπει αυτή η χρονιά, η ομάδα θα έχει καλύτερες προοπτικές για την επόμενη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.