Σκηνικό τρόμου έξω από την Αγιά Σοφιά από Κροάτες χούλιγκαν

Απίστευτα επεισόδια στην Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με πληροφορίες για ζημιές και τραυματίες.

Συγκεκριμένα σκηνικό τρόμου στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, αφού οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν επιδρομή και προέβησαν σε άγρια επεισόδια με φίλους της ΑΕΚ, ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα άγρια επεισόδια υπάρχουν πολλοί τραυματίες αλλά και ζημιές έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, με αρκετά μαγαζιά να έχουν σπάσει από το μένος των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Περίπου 150-180 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και τραμπούκιζαν σε όποιον ήταν εκεί. Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με την αστυνομία να επεμβαίνει στο περιστατικό με σχετική καθυστέρηση και να συλλαμβάνεται απροετοίμαστη.

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο βρίσκοντας, ωστόσο, τις πόρτες κλειστές. Επί της παρούσης στο γήπεδο υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.