Σκόραρε το τέταρτο γκολ του στη Σούπερ Λιγκ 1 ο Γιώργος Τζοβάρας (photos)

Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία στα πλέι άουτ (3η αγωνιστική)

Με δύο γκολ του αρχισκόρερ της Όγκνιεν Οζέγκοβιτς η Κηφισιά έκανε την ανατροπή κι έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 1-2 από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (3’ Μιριτέλο-66’, 70’ πεν. Οζέγκοβιτς). Στο 73′ ο Μπαρτόλο έστησε την μπάλα, για να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισε ο Καλτσάς, ο οποίος τελικά με τη βοήθεια του VAR υποδείχθηκε στην αρχή της φάσης σε θέση οφσάιντ.

Ο Πανσερραϊκός κρατούσε τη νίκη στο Περιστέρι έως το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Χοβάν επέτρεψε στον Ατρόμητο να σώσει έναν βαθμό αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 (90’+4′ Τζοβάρας-18′ Άλεξιτς), στη συνάντηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ της ισοφάρισης για τους Περιστεριώτες πέτυχε ο Βολιώτης Γιώργος Τζοβάρας, που έφτασε συνολικά μαζί με τα περσινά τρία τα τέσσερα τέρματα στη Σούπερ Λιγκ στην 35η του εμφάνισή του στη μεγάλη κατηγορία.

Ευρείας έκτασης νίκη με 4-0 (10′, 86′ Ριέρα, 45’+4′ Μπακού, 58′ Ισέκα) επί του καταδικασμένου σε υποβιβασμό μετά και απ’ αυτό το αποτέλεσμα ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ομάδα του Γρηγορίου έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Εραμούσπε στο 26ο λεπτό, με τους Ηπειρώτες να τονίζουν γι’ αυτήν την απόφαση σε ανακοίνωσή τους ότι «κοκκίνισε και η ντροπή».

Το τρία στα τρία έκανε ο ΝΠΣ Βόλος με 0-1 μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (29’ Ασενούν).

Η βαθμολογία πλέον διαμορφώθηκε ως εξής: Ατρόμητος 33, Πανσερραϊκός 31, Αστέρας Τρίπολης 31, ΟΦΗ 30, ΝΠΣ Βόλος 28, Κηφισιά 25, Παναιτωλικός 24, ΠΑΣ Γιάννινα 19.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.