Σκύβαλος: «Πολύ ποιοτική ομάδα η Νίκη Βόλου»

Ο Άγιος Νικόλαος θα διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί σύμφωνα με τον προπονητή του

Από πλευράς Αγίου Νικολάου, η αναμέτρηση της Κυριακής για το κύπελλο με τη Νίκη Βόλου έχει πάρει χαρακτηριστικά ντέρμπι, και γενικότερα γίνεται προσπάθεια και από τη διοίκηση των Κρητικών, το γήπεδο να είναι γεμάτο.

Ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Σκύβαλος πάντως αναγνωρίζει την ποιότητα του δυναμικού της Νίκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο Άγιος Νικόλαος θα διεκδικήσει ότι του αναλογεί.

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Σεβόμαστε στον αντίπαλο και δεχόμαστε τον τίτλο του αουτσάιντερ, αλλά θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Παρά τα προβλήματα λόγω απουσιών σημαντικών παικτών της ομάδας, αυτοί που θα αγωνιστούν θα προσπαθήσουν και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να κάνουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι τον κόσμο μας περήφανο, τον οποίο περιμένουμε να μας βοηθήσει γεμίζοντας τις κερκίδες του σταδίου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Άγιος Νικόλαος ανακοίνωσε και μεταγραφή. Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό μέσο Στάθη Λάμπρου, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Ηρόδοτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.