Σουλτάνη: «Ομάδα ταγμένη να κάνει πρωταθλητισμό»

Μετά τη νίκη του Προμηθέα στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων

Σουλτάνη και Τύμπας πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά με το άκουσμα της κόρνας της γραμματείας που σήμανε τη λήξη του τελικού του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων, για τη νίκη των εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας», με την προπονήτρια της ομάδας να κάνει λόγο στο «Magnesiasports» για ένα σύνολο ταγμένο να κάνει φέτος πρωταθλητισμό.

«Το θέλαμε περισσότερο, αλλά είμαστε ένα δουλεμένο σύνολο και γι’ αυτό τα παιδιά ήταν έτοιμα να σηκώσουν το πρωτάθλημα. «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια που πίστεψαν στο πρότζεκτ, στην ομάδα, στο σχολείο» σημειώνει η Ραφαέλα Σουλτάνη.

«Έχουμε κορίτσια από Τρίπολη, από τη Λάρισα, παιδιά που πέρυσι έπαιξαν πρώτη φορά μπάσκετ. Είναι μία ομάδα ταγμένη στο να κάνει φέτος πρωταθλητισμό. Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στις παίκτριες και στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν» συμπλήρωσε επίσης.

Ταυτόχρονα αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» που με πίστεψαν και πίστεψαν στη δημιουργία της σχολικής ομάδας για πρωταθλητισμό. Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχαν γίνει οι κινήσεις που έπρεπε για να είναι η ομάδα εκεί που είναι».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και τον τελικό, η Σουλτάνη σημειώνει: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ντέρμπι. Βέβαια στο τρίτο δεκάλεπτο πήγαμε και στο +15 και στο 4ο δεκάλεπτο είχαμε να διαχειριστούμε το άγχος, τις σωστές αποφάσεις… Αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν 100% σ’ αυτό, ειδικά όταν η ομάδα βρέθηκε στο -1. Δείξανε την ψυχραιμία που έπρεπε, βάλαμε δύο καθοριστικά καλάθια και καθαρίσαμε το παιχνίδι».

Πλέον, τα κορίτσια της βολιώτικης σχολικής ομάδας προετοιμάζονται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Μακάο της Κίνας, από 23 Ιουνίου μέχρι και 3 Ιουλίου.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.