Σπουδαίες μπασκετμπολίστριες ενίσχυσαν πλημμυρόπληκτες οικογένειες παικτριών του Ολυμπιακού

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τρεις σπουδαίες παλαίμαχες μπασκετμπολίστριες και για δύο εν ενεργεία εξέδωσε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς απέστειλαν αθλητικό υλικό για αθλήτριες της ομάδας που οι οικογένειές τους επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Αναλυτικά: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όλες τους έχουν γράψει ξεχωριστές σελίδες στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, γιατί απλά ήταν και είναι οι κορυφαίες στα τερέν, μα και στις καρδιές μας. Αναφερόμαστε στις κορυφαίες Ελληνίδες καλαθοσφαιρίστριες όλων των εποχών, την αξεπέραστη Άννυ Κωνσταντινίδου, τη θρυλική Εβίνα Μάλτση, την ψυχάρα και απίστευτη αθλήτρια και τώρα προπονήτρια Τούλα Καλέντζου, την νεότερη ταλαντούχα διεθνή μας Πηνελόπη Παυλοπούλου, όπως και τη Μαριάννα Αξιοπούλου οι οποίες αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους και εκτός γηπέδων, απέστειλαν αθλητικό υλικό για αθλήτριές μας που επλήγησαν οι οικογένειές τους από τις πλημμύρες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τους είναι πολύ λίγο. Τα κορίτσια μας που ήδη τις θαύμαζαν, έχουν έναν ακόμη σοβαρό λόγο να τις έχουν ακόμη περισσότερο ως πρότυπα στη ζωή τους. Σας ευχαριστούμε θερμά…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.