Στ. Ξηροφώτος: Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις

Ικανοποιημένος μετά την επικράτηση με 0-1 της Νίκης Βόλου στην Ιστιαία εμφανίστηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε πως η ομάδα προετοιμάστηκε γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσει και οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. Αναλυτικά:

“Ηρθαμε για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα στην έδρα της. Μαζί με τον Χρήστο Κοντοβά δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσουμε και το έργο μας δεν ήταν εύκολο. Ανταποκρίθηκαν τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και μετά την αποβολή, όπου έπρεπε να αγωνιστούν και για τον παίκτη που έλειπε, κατάφεραν και πετύχουν το στόχο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν μαζί μας για ακόμη μία φορά και μας συμπαραστάθηκε. Ο αντίπαλος ήταν άξιος και μας δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας της Ιστιαίας, Απόστολος Παπανικολάου, φανερά απογοητευμένος, ανέφερε:

“Είμαι στενοχωρημένος γιατί σε ένα παιχνίδι που είχαμε καθολική υπεροχή -θα έλεγα- για 90 λεπτά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να μας δημιουργήσει ευκαιρίες. Πέτυχε το γκολ και στη συνέχεια πιέσαμε πολύ και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, τρέξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δήλωσαν παρών. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.