Στ. Ξηροφώτος: Χάσαμε ματς και αήττητο, κερδίσαμε τον Ματθαίου

Στον διαιτητή, που του προκάλεσε απορίες με τις αποφάσεις του, και τον Άγγελο Ματθαίο στάθηκε στις δηλώσεις τους μετά το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής ο προπονητής της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, που επισήμανε ότι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός είναι το κέρδος της ομάδας σε ένα ματς που έχασε το αήττητο της έδρας μετά από 16 παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Ο Διαγόρας Σεβαστής είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και έκανε φοβερή πορεία και πολύ καλά αποτελέσματα. Η ομάδα ήταν δύο χρόνια αήττητη στην έδρα της και στο 16ο ματς φέτος μαζί με το Κύπελλο ήρθε η ήττα. Προσπαθήσαμε να την αποφύγουμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ και μοιραία χάσαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι με 4-5 κλασικές ευκαιρίες (;) και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ, για να πάρουμε το προβάδισμα. Μοιραία στην πρώτη-δεύτερη καλή ευκαιρία του αντιπάλου, δεχθήκαμε το γκολ και υπήρχε εκνευρισμός. Πληρώσαμε την κακή μας συμπεριφορά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Σ’ αυτό το διάστημα ήταν σαφώς καλύτερος ο αντίπαλος. Στο τελευταίο μισάωρο πιέσαμε πάρα πολύ, αλλά δεν ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής, όχι για κάποιες κρίσεις που είναι υποκειμενικές, αλλά υπήρχαν πράγματα αντικειμενικά που τα είδε όλο το γήπεδο και όλως περιέργως ο διαιτητής δεν έκανε τίποτα κι αυτό δημιούργησε σε μένα μεγάλες απορίες. Πέρα από το ότι ήταν παιχνίδι γοήτρου, εμάς μας στεναχωρεί πάρα πολύ η ήττα και το δείξαμε ότι θέλαμε να την αποφύγουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κερδίσαμε σ’ όλο το 90επτο έναν ποδοσφαιριστή, τον Άγγελο Ματθαίου, που ήταν πάρα πολύ καλός στη δεύτερη φορά που ξεκίνησε βασικός. Δεν ευτύχησε να σημειώσει κάποιο γκολ, αλλά το μέλλον του ανήκει. Η Νίκη έχασε το παιχνίδι, αλλά κέρδισε τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή. Θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να κλείσουμε τη χρονιά με κάποια νίκη».

Σχετικά με τους Παρασκευαΐδη, Παπαγεωργίου, Μαλακασιώτη που ρωτήθηκε, ο Στ. Ξηροφώτος απάντησε: «Ο Παρασκευαΐδης είναι τραυματίας και είναι εδώ, ο Παπαγεωργίου είναι τραυματίας και είναι στη Βέροια, ο Μαλακασιώτης είναι τραυματίας αλλά δεν έρχεται στο γήπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.