Στα δικαστήρια ΑΕΚ-Πλάθα μετά τις δηλώσεις του Ισπανού για καθυστερημένες πληρωμές

Στην παρουσία του στην ΑΕΚ Betsson BC μίλησε για πρώτη φορά ο Ζοάν Πλάθα έπειτα από το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Από τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού είναι ξεκάθαρο ότι δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις ο 60χρονος προπονητής.

«Μου προκαλεί έκπληξη ότι το 2024 συνέβαιναν τέτοια πράγματα, τα οποία γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια», ανέφερε αρχικά μέσω του «Esports BDN».

«Για εμένα και τους Αμερικανούς της ομάδας υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών στην καταβολή των μισθών. Στους Έλληνες ήταν 4 μήνες, ενώ 7 μήνες καθυστέρηση υπήρχε για το προσωπικό. Οι απαιτήσεις όμως ήταν ίδιες», πρόσθεσε ο άλλοτε τεχνικός -μεταξύ άλλων- των Ρεάλ Μαδρίτης, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μάλαγα και Ζενίτ.

Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του πρώην προπονητή της -δίχως να τον κατονομάσει: «Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε! Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση για τον 60χρονο προπονητή, ο οποίος έκανε λόγω για οφειλές κατά παικτών, προπονητών και προσωπικού την περίοδο που ήταν εκείνος στο τιμόνι της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.