Στα Δύο Αοράκια για την επόμενη διάκριση οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

Ετοιμάζονται για την τελική φάση του Πανελληνίου

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα φιλοξενηθεί η Τελική Φάση του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων το διάστημα 19-23 Απριλίου, με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να… σαλπάρει αναζητώντας την επόμενη διάκριση.

Παναθλητικός, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Παναθηναϊκός, Προμηθέας 2014, Εσπερίδες Καλλιθέας, ΓΑΣ Ανδρογέας και Κρόνος Αγίου Δημητρίου είναι οι ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση, ενώ χωρίζονται σε δύο ομίλους.

Τα Δύο Αοράκια, το γήπεδο που φιλοξενεί την Εθνική Ελλάδας στην Κρήτη, θα είναι το σημείο τέλεσης των αγώνων, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ξεκινά την Τετάρτη 19 Απριλίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενώ την επομένη ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Ανδρογέας. Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου θα είναι οι επόμενος αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» την Παρασκευή 21 Απριλίου, προτού ακολουθήσουν οι διασταυρώσεις το Σάββατο 22 Απριλίου, με τις ομάδες που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση να διασταυρώνονται με αυτές που θα είναι δεύτερες, και τις τρίτες με αυτές που θα τερματίσουν τέταρτες. Από εκεί και πέρα θ’ ακολουθήσουν και οι αγώνες κατάταξης την Κυριακή 23 Απριλίου.

Μοιάζει δεδομένο από εκεί και πέρα ότι οι νεαρές παίκτριες θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως έκαναν και πέρυσι στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου στην ΠΕ Μεσσηνίας οι Κορασίδες του συλλόγου, δείχνοντας τις ικανότητές τους απέναντι σε όλες τις αντιπάλους τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.