Στα Ιωάννινα με 300 συμμετοχές η β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας

Στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων πέφτει το σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου η αυλαία του 89ουΠανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας με την διεξαγωγή της β’ φάσης που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

300 και πλέον νεαροί κωπηλάτες και κωπηλάτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας που στελεχώνουν 120 πληρώματα στο σύνολο θα δώσουν τις δικές τους μάχες για τη διάκριση και μια θέση στο βάθρο των νικητών στα 12 συνολικά αγωνίσματα  που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων.

Την πολυπληθέστερη ομάδα διαθέτει ο οικοδεσπότης ΝΟ Ιωαννίνων με 33 αθλητές κι αθλήτριες , ο ΝΟΙ που προηγείται μετά την πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος έχοντας κατακτήσει 13 μετάλλια (10-1-2) ενώ ακολουθούν ο ΝΟΘ με 30 αθλητές, ο ΔΝΟΗ με 22 και ο ΝΟΒΑ με 21.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου, λόγω και του ισχυρού καύσωνα που πλήττει όλη την Ελλάδα, θα ξεκινήσει στις 07:00 με τους προκριματικούς όλων των αγωνισμάτων ενώ από τις 09:30 θα ξεκινήσουν οι επαναληπτικοί με το πρόγραμμα της ημέρας  για την ασφάλεια των αθλητών και των κριτών να ολοκληρώνεται πριν τις 11:00 αν δεν υπάρχουν απρόοπτα.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και την Παμβώτιδα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο  σε live stream από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο youtube και την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.