«Στα πιτς» με Θεσπρωτό οι Παρασκευαϊδης και Κόκκας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει Κυριακής, όπου οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Θεσπρωτό στο «Π. Μαγουλάς» για το Κύπελλο Ελλάδας Γ’ Εθνικής, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να μετρά απόντες και εν δυνάμει παρόντες για την προσεχή αναμέτρηση.

Σε σχέση με την προπόνηση της Τετάρτης, ο Βολιώτης τεχνικός είχε στη διάθεσή του δύο επιπλέον ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον Γιώργο Νικλητσιώτη, του οποίου η ίωση δεν ήταν ικανή να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον Μιχάλη Σοάρες, που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στο πόδι του. Αντίθετα, εκτός προπονήσεων, για μία ακόμα μέρα παρέμεινε ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ελαφρά δηλητηρίαση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιθυνόντων της ομάδας, πάντως, ο επιθετικός μέσος της Νίκης θα είναι στη διάθεση του κ. Ξηροφώτου την Κυριακή, καθώς υπολογίζεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας του, τα επόμενα 24ωρα.

Επιπρόσθετα, ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε και σήμερα ο Γιώργος Παρασκευαϊδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μένει εκτός προπονήσεων για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι είναι μικρές, με την διάγνωση του ιατρού της ομάδας, σχετικά με αυτές, να είναι εφησυχαστικές. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέφανος Ξηροφώτος, πιθανότατα, θα επιλέξει να τον αφήσει εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, προκειμένου να τον προφυλάξει, ενόψει πρωταθλήματος. Παράλληλα, εκτός, όσον αφορά το παιχνίδι με την ομάδα της Ηγουμενίτσας, θα πρέπει να θεωρείται και ο Βαλάντης Κόκκας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δωτιέα Αγιάς απέχει από τις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε, καθώς εκτελεί άσκηση, ως φαντάρος.

Τέλος, ο Μπάμπης Πετράκος ολοκλήρωσε σήμερα τις υποχρεώσεις του, σχετικά με το στρατιωτικό του καθήκον και από αύριο, Παρασκευή, θα επιστρέψει στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμος, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.