Σταματάει προσωρινά το μπάσκετ ο Ντουβερίογλου λόγω πένθους

Την απόφαση να απέχει από την αγωνιστική δράση για το προσεχές διάστημα εξαιτίας πένθους πήρε ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, λύνοντας τη συνεργασία του με την Μπούρσασπορ την ώρα που Τουρκία και η Συρία θρηνούν τον χαμό δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων τους και μετρούν τις πληγές τους από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την περιοχή, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, ο οποίος από τους σεισμούς «έχασε» τη γιαγιά του και τον ξάδερφό του. Όπως είναι φυσικό, οι απώλειες αυτές έχουν κλονίσει την ψυχολογία του έμπειρου σέντερ, ο οποίος πήρε την απόφαση να απέχει από το μπάσκετ για το επόμενο διάστημα.

Για τον λόγο αυτό, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Μπούρσασπορ. Στη συνέχεια, ο Ντουβερίογλου επισκέφτηκε την προπόνηση της ομάδας από την Προύσα και τους αποχαιρέτησε όλους, μέσα σε κλίμα συγκίνησης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας γνώρισα όλους. Εξαιτίας της κατάστασης που βρίσκομαι αυτή την στιγμή, χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω ξανά τον εαυτό μου. Πέρασα πολύ άσχημες ημέρες που ήταν πέρα από τον δικό μου έλεγχο. Σας εύχομαι καλή τύχη στο υπόλοιπο της σεζόν. Σας αγαπώ όλους. Ελπίζω μία ημέρα να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον», ήταν τα λόγια του 30χρονου ψηλού.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.