Στεφανής: Να αξιοποιήσουμε την έδρα μας

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Δήμητρας, ο αρχηγός της, Δημήτρης Στεφανής, επισήμανε σε δηλώσεις του στο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα “Μαγνησία” ότι ζητούμενο είναι η αξιοποίηση της έδρας, αλλά και να δοθούν ευκαιρίες σε ντόπια παιδιά. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας του και τις δυνατότητες που πιστεύει ότι έχει:

“Αρχικά, η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά και δε μιλάω για αποτελέσματα φιλικών παιχνιδιών και τα σχετικά, αλλά για την υγεία όλων μας. Δεν υπήρξαν καθόλου τραυματισμοί, πέρα από μερικά μικρά προβλήματα, τα οποία ήταν ζήτημα λίγων ημερών να ξεπεραστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από ‘κει και πέρα, όλη η ομάδα μαζί προπονείται εδώ και 1,5 μήνα, το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά θα καθυστερήσει κι έτσι δημιουργείται πρόβλημα στο τεχνικό μας τιμ, το οποίο πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του. Στόχος μας φέτος, αγωνιστικά, θα είναι η παραμονή, ας μη γελιόμαστε. Όσο πιο γρήγορα τα καταφέρουμε, τόσο το καλύτερο”.

Για το αν, βάσει της προσπάθειας της διοίκησης, η Δήμητρα διαθέτει τα εχέγγυα να καθιερωθεί σε μία εθνική κατηγορία:

“Βρίσκομαι στη Δήμητρα, από τότε που βρισκόταν στο Β’ τοπικό. Μέχρι και σήμερα, που βρίσκεται στη Γ’ Εθνική, η διοίκηση έχει φροντίσει να οργανώνεται για μία κατηγορία πιο πάνω σε σχέση με αυτήν που αγωνιζόμαστε. Κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να μας προσφέρει τα πάντα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας, από τότε που ξεκίνησε η ανοδική της πορεία, με τον Αντώνη Μηλιώνη στην αρχή και τώρα με τον Τάσο Δεληζήση, ήταν να αγωνίζονται στην ομάδα παιδιά από τον τόπο μας. Είμαι κι εγώ προσωπικά πολύ χαρούμενος που υπάρχουν στο ρόστερ περίπου 15 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει η ομάδα να καθιερωθεί στη Γ’ Εθνική, μιλάμε για ερασιτεχνικό αθλητισμό. Εξάλλου η κατηγορία που θα αγωνιστούμε είναι ένα “βαρέλι δίχως πάτο”, ξοδεύεις λεφτά και δεν έχεις έσοδα από πουθενά. Το σημαντικό είναι για όλες τις διοικήσεις να δώσουν ευκαιρίες σε ντόπια, νεαρά παιδιά, να στηριχθούν σ’ αυτά, χωρίς να έχουν αγωνιστικό αυτοσκοπό. Από μία τέτοια διαδικασία, μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει η κάθε ομάδα και η κάθε διοίκηση”.

Για το αν έχει καθόλου εικόνα από τους φετινούς του αντιπάλους, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:

“Δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, έχουμε παίξει κάποια φιλικά, έχουμε δει κάποια βίντεο και συλλέγουμε συνεχώς πληροφορίες, όσον αφορά τις μεταγραφές της κάθε ομάδας. Μία πρώτη εικόνα που έχω, μου λέει ότι ο όμιλός μας θα είναι πάρα πολύ δυνατός. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλύτερο, θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε στο απόλυτο την έδρα μας, είτε με τον κόσμο στο πλευρό μας, είτε χωρίς λόγω κορωνοϊού, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εξάλλου, κανένας δεν έπεσε ή δε βγήκε πρωταθλητής τον Σεπτέμβριο”.

Τέλος, έδωσε τη δική του ξεχωριστή ευχή για τη νέα χρονιά:

“Ύστερα από τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα μου από ατύχημα, το 2011, η μοναδική ευχή που έχω πάντα να κάνω είναι η υγεία. Είναι το σημαντικότερο αγαθό που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Μπορείς να ξεπεράσει τα πάντα, αν έχεις υγεία. Να ζούμε όλοι μας κάθε μέρα μοναδικά και να χαιρόμαστε που είμαστε ζωντανοί, υγιείς”.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.