Στη Γλυφάδα οι μικροί του ΟΥΚ για την τελική φάση Κ13

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου και το «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας, όπου και θα γίνουν την Κυριακή (3/10) οι Ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός, διεξάγεται το τριήμερο 1-3 Οκτωβρίου η Τελική Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13) για το 2021, με τη συμμετοχή του ΟΥΚ Βόλου.

Το βολιώτικο σύνολο έχει τοποθετηθεί στον Β’ Όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στη Γλυφάδα, μαζί με τον τοπικό ΑΝΟ, τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον ΝΟ Λάρισας και τον ΝΑΟ Κέρκυρας. Στον Α’ όμιλο βρίσκονται οι ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο, Παναθηναϊκός και ΝΟ Χανίων.

Η αρχή γίνεται αύριο Πέμπτη στις 21:45 για τον ΟΥΚ Βόλου απέναντι στον ΝΟ Λάρισας, ενώ την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 11:30 θα παίξει με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Το Σάββατο, στις 20:00 αντίπαλος των μικρών Βολιωτών θα είναι στις 20:00 ο ΝΑΟ Κέρκυρας. Το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου χιαστί, καθώς και οι αγώνες κατάταξης, ενώ θα ακολουθήσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο μικρός (17:00) και ο μεγάλος τελικός (18:15).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.