Στη Λαμία σήμερα τα Τρίκαλα για τη ρεβάνς του κυπέλλου

Οι πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου προφανώς και δεν είναι με το μέρος των Τρικάλων μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα την περασμένη εβδομάδα. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην έδρα μιας ομάδας Σούπερ Λιγκ.

Τα Τρίκαλα ωστόσο δεν έχουν υψώσει λευκή σημαία. Θα βρεθούν σήμερα στην Λαμία διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούν με απώτερο στόχο να δείξουν όπως και στο πρώτο παιχνίδι ότι μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά και απέναντι σε ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών.

Ο Περικλής Αμανατίδης που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια (έχει εργαστεί παλιότερα στην Λαμία) πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες μαζί του αλλά είναι πιθανόν να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα, όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν το 0-4 του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Άκη Μάντζιο σήμερα να χρησιμοποιεί περισσότερους βασικούς σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι θα διευθύνει o κ. Φωτιάδης (Καστοριάς). Βοηθοί του οι κ.κ. Σίπκας (Σάμου), Μαυρουδής (Ηρακλείου) και 4ος ο κ. Καλατζής (Θεσσαλίας).

Πηγή: sportrikala.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.