Στη μάχη του Κυπέλλου ο ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Την πρώτη του αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας την τρέχουσα σεζόν θα δώσει σήμερα στις 19:00 (COSMOTE SPORT 1 HD) ο o ΝΠΣ Βόλος, που πάει για δεύτερη φορά στην Τούμπα μετά το πρωτάθλημα, για να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται κατά σειρά από την πεντάρα με τον Παναιτωλικό, το τεράστιο διπλό στη Φρανκφούρτη και την τριάρα στη Λαμία.

Ωστόσο, και η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο (σ.σ. είναι αήττητη στα τρία τελευταία ματς, κρατώντας τον Ολυμπιακό στο 2-2 στο πιο πρόσφατο εξ αυτών) και θα προσπαθήσει να το αποδείξει σήμερα απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για το πρώτο ματς της φάσης των 16, με τη ρεβάνς να γίνεται τον Ιανουάριο στο Πανθεσσαλικό. Αυτοί είναι: Κόστιτς Καλαμπούκας, Αλχο, Τάχατος, Κίτσος, Καραγιάννης, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μπερτόλιο, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Ενγκίν, Μωραΐτης και Χουάν Γκαρσία.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λούνα, Μπαριέντος, Σ. Παπαδόπουλος, Σιαμπάνης και ο τιμωρημένος Μύγας, ενώ ο Ντίρεσταμ από τον Οκτώβριο που ανακοινώθηκε, είναι … άφαντος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε αποστολή 21 ατόμων και οι «εκλεκτοί» του είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Λύρατζη, Φελίπε Σοάρες, ενώ άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Κοτάρσκι και Εκόνγκ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.