Στη Νίκη Βόλου η πανελληνιονίκης Στεφανία Παραγιούτσικου

Μία ακόμη-σημαντική όπως τη χαρακτηρίζει-μεταγραφή ανακοίνωσε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, κάνοντας γνωστό ότι εντάσσεται στο δυναμικό του η Στεφανία Παραγιούτσικου, αθλήτρια μήκους και τριπλούν, προερχόμενη από τον ΑΟ Μαγνησίας.

Η Στεφανία Παραγιούτσικου ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 6 ετών στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Μαγνησίας και από νωρίς ξεχώρισε με τις επιδόσεις της. Αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στην Κ16 με δύο ασημένια μετάλλια το 2021 και δύο χάλκινα το 2020 σε μήκος και τετραπλούν, έχοντας παράλληλα πλήθος διακρίσεων σε μεγάλους αγώνες.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΒ «Η Νίκη» και υπεύθυνος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης αναφέρει ότι καλωσορίζει τη Στεφανία στην μεγάλη και ιστορική οικογένεια της Νίκης Βόλου κι όπως επισημαίνει: «Πρόκειται για μία έμπειρη και ταλαντούχα αθλήτρια με πανελλήνιες νίκες και διακρίσεις, που έρχεται να προστεθεί και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο, την δυνατή αγωνιστική μας ομάδα, με την ποιότητα και την αγωνιστικότητα που την διακρίνουν.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του ΑΟ Μαγνησίας κο Ζάκο Σαχίνη για την συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Εύχομαι στη Στεφανία πρωτίστως υγεία και να συνεχίσει να χαρίζει με τη φανέλα του συλλόγου μας ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Η Στεφανία Παραγιούτσικου, θα προπονείται με τον Απόστολο Βλαχάβα και θα ενσωματωθεί άμεσα στο γκρουπ των αθλητών στο μήκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.