Στην αφετηρία ο Θησέας, που έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Αγριά (photos)

Η «παλιά φρουρά» του Θησέα που έδωσε το παρών στην «πρώτη». Πάνω σειρά από αριστερά: Κοτζαθανάσης, Κεφαλάς, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Χατζησταμάτης, Δίντσης, Μπόρας, Κάτω σειρά από αριστερά: Ερρίκος Βαν Ντε Γουΐχε, Νιαώτης, Πέτσης, Ζάχος, Φραγκογιάννης, Παναγιώτου

Ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα (29/7) ο Θησέας στο γήπεδο της Αγριάς, που είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ο Λάκης Μπακάλης και ο συνεργάτης Σωτήρης Πετσιμέρης, τα μέλη της νέας διοίκησης, κάποιοι από τους οποίους συνεχίζουν από πέρσι, αλλά και ο πρώην πρόεδρος Τάκης Αλιάτης, που παραμένει δίπλα στους «πράσινους», υποδέχθηκαν περί τους 30 παίκτες, πολλοί εκ των οποίων δοκιμάζονται.

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα γίνει το σχετικό ξεσκαρτάρισμα τις επόμενες μέρες και η ομάδα θα συνεχίσει με μικρότερο αριθμό τις προπονήσεις της, που θα διεξάγονται εκτός από τη φυσική έδρα της ομάδας και στο γήπεδο των Λεχωνίων.

Εκτός από τους παλιούς Κοτζαθανάση, Κεφαλά, Ζάχο, Φραγκογιάννη, Δίντση, Ερρίκο Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτη, Διαμαντόπουλο, Νιαώτη, Παναγιώτου, Πέτση, Γαλανόπουλο, Γαρυφάλλου και Δημητριάδη (ήταν με πολιτικά, αφού βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας), το παρών έδωσαν οι τρεις νέες μεταγραφές που έχουν ανακοινωθεί (Σιώμος, Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Ζαχαράκης). Απόντες ήταν οι Οικονόμου και Βλάχος, που έχουν πάρει άδεια.

Στο γήπεδο ήταν και κάποιοι νεαροί από τη θυγατρική ομάδα του Θησέα, τη Δύναμη, όπως οι Πλόχα και Μαλλιαρός, αλλά και ο πιο έμπειρος Κατής, που ίσως ανακοινωθεί. Στην «πρώτη» ήρθε και ο Γιαουπλάρι με πολιτικά, καθώς δεν έχει ακόμη συμφωνήσει, περιμένοντας μία καλύτερη πρόταση.

Τα μέλη της διοίκησης του Θησέα Αγριάς (από αριστερά προς τα δεξιά) Ντινέζος, Σιώμος, Οικονόμου, Σκοπελίτης, Κοτζαθανάσης, Τσιούτσιας, Αραμπατζής (πρόεδρος), Καραγιάννης, Κονδύλης, Μαραγγός
Στιγμιότυπο από την πρώτη προπόνηση του Θησέα
Οι νέοι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, Ζαχαράκης και Σιώμος (από αριστερά προς τα δεξιά)
Δημητριάδης και Γιαουπλάρι με πολιτικά
Ο Λάκης Μπακάλης και ο Σωτήρης Πετσιμέρης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.