Στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας η Λυδία Παντέλογλου

Μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό

Συνάντηση στο γραφείο της είχε σήμερα Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στην τεχνική κολύμβηση Λυδία Παντελόγλου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος και έφορος Κολύμβησης Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο έφορος τεχνικής κολύμβησης Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος και ο προπονητής Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης.

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου κατέκτησε τον προηγούμενο μήνα το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νέων/Νεανίδων που διεξήχθη στην Αίγυπτο, πετυχαίνοντας  δύο νέα διπλά Πανελλήνια ρεκόρ Νεανίδων και Γυναικών. Επίσης, μόλις πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στα 50μ. διπλά πέδιλα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

Στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης συμμετείχε επίσης η αθλήτρια της Νίκης Βόλου Αθανασία Καρατσιβή που κατέκτησε τρία ασημένια μετάλλια στα 400, 800 και 1.500 μέτρα επιφάνειας γυναικών, η οποία ωστόσο απουσίαζε από τη σημερινή συνάντηση καθώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων συνεχάρη την αθλήτρια αλλά και τους προπονητές και εφόρους της Νίκης Βόλου για τις σπουδαίες παγκόσμιες επιδόσεις ευχόμενη ανάλογες επιτυχίες στις προσεχείς διοργανώσεις.

Από την πλευρά τους η πρωταθλήτρια και οι εκπρόσωποι της Νίκης Βόλου ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη και την ΕΚΠΟΛ για την πολύτιμη συνδρομή τους με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού τεχνικής κολύμβησης στις αθλήτριες του συλλόγου, προκειμένου να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας που τα νέα παιδιά σε τόσο νεαρή ηλικία ύστερα από κόπο και θυσίες πετυχαίνουν τους στόχους τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τις αθλήτριες της Νίκης Βόλου αλλά και τους προπονητές και τους εφόρους για τις σπουδαίες επιτυχίες τους και για τη σημαντική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών. Χαίρομαι ιδιαίτερα που στην περιοχή μας ο αθλητισμός συνεχίζει να ανθεί και να βγάζει πρωταθλητές που βασίζονται στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως όλα τα τελευταία χρόνια στέκεται δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία όπου και όταν αυτό απαιτηθεί, αναγνωρίζοντας τη κοινωνική, πολιτισμική και εκπαιδευτική τους συμβολή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.