Στην Αθήνα το Final 8 του Basketball Champions League

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα το ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Final 8 του Basketball Champions League για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20, με τη συμμετοχή και της ΑΕΚ. Σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός επισημοποίησε την απόφαση της διοργανώτριαας Αρχής να γίνει η τελική φάση της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ, που είχε φιλοξενήσει και το Final 4 του 2018, με θριαμβεύτρια την ΑΕΚ.

Το Final 8 θα γίνει από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου κι η παρουσία φιλάθλων, θα εξαρτηθεί από τις επιδημιολογικές συνθήκες των ημερών. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου του BCL και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι Προημιτελικοί θα παιχθούν στις 30 Σεπτεμβρίου καθώς και την 1η Οκτωβρίου, οι Ημιτελικοί στις 2 Οκτωβρίου, ενώ ο Μικρός και ο Μεγάλος Τελικός είναι προγραμματισμένοι για την 4η Οκτωβρίου. Τα ζευγάρια θα προκύψουν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της Φάσης των 16.

Έξι ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο Final 8, οι ΑΕΚ, Σαραγόσα, Νίμπουργκ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, και Τουρκ Τέλεκομ.  Απομένουν δύο παιχνίδια, το Ντιζόν-Νόβγκορντ και το Τενερίφη-Οστάνδη  για να κλείσει η Φάση των 16 και αυτά θα διεξαχθούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.