Στην Εθνική Παίδων Τάε Κβον Ντο ο Μάριος Φραδέλος

Ο Μάριος Φραδέλος

Ο Μάριος Φραδέλος του Νικόμαχου κέρδισε μετά από αγώνες στη Χαλκίδα τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα τάε κβον ντο Παίδων και ο σύλλογός του σε δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Διαρκείς επιτυχίες έχει ο Νικόμαχος σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα και σε όλα τα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα στην πανελλήνια πρόκριση για συγκρότηση εθνικής ομάδας που έγινε στη Χαλκίδα από 12 μέχρι 14 Απριλίου ο Φραδέλος Μάριος κατάφερε να βγει πρώτος σε μια δύσκολη κατηγορία, όπως αυτή των -53 kg παίδων, και πήρε το εισιτήριο για την εθνική ομάδα και για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

Στο ίδιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννόπουλος Απόστολος και Μπαντή Άρτεμις, οι οποίοι, λόγω τεχνικών λαθών και ατυχίας, δεν κατάφεραν να πάρουν ένα εισιτήριο για την εθνική ομάδα.

Από την άλλη μεριά 7 από τα 11 άτομα που έχει συνολικά ο Νικόμαχος στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος, θα μεταβούν την Κυριακή και Δευτέρα 21 και 22 Απριλίου στο διεθνές πρωτάθλημα “Hereya”, που θα γίνει στη Σόφια της Βουλγαρίας, με την αποστολή των κλιμακίων, διεκδικώντας ένα μετάλλιο και αποκομίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες.

Η αποστολή καλύπτεται εξ ολοκλήρου οικονομικά από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, η οποία βοηθά τα παιδιά να ανεβάσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο και να είναι ακόμη πιο έτοιμοι για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που αναχωρούν και θα αγωνιστούν στο εξωτερικό είναι οι:

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ κατηγορία Παίδων

ΣΑΝΙΔΑ ΣΟΝΙΑ κατηγορία κορασίδων

ΜΠΑΝΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ κατηγορία κορασίδων

ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ κατηγορία παίδων

ΧΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατηγορία παίδων

ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΣΟΦΙΑ κατηγορία κορασίδων

ΤΡΑΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ κατηγορία Παγκορασίδων

Τα μέλη των κλιμακίων έχουν ήδη προμηθευτεί δωρεάν από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος μπουφάν, φόρμες, σάκους, μπλουζάκια και επίσης θα συμμετάσχουν και σε άλλο Διεθνές πρωτάθλημα εντός του 2024 με πλήρη οικονομική και οργανωτική κάλυψη από  την Ένωση.

Στην αποστολή των κλιμακίων θα είναι και ο Διεθνής προπονητής του συλλόγου Τόρης Δημήτριος, που θα συνοδέψει τους αθλητές του συλλόγου αλλά και όλη την αποστολή, συμβάλλοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με μεγάλη χαρά και τιμή επίσης οι αθλητές του Νικόμαχου Φραδέλος Χρήστος και Ψαρογιάννη Ελένη παρέλαβαν την Τετάρτη 17 Απριλίου τα βραβεία τους από τον Δήμο Βόλου για τις διακρίσεις τους για το 2023.

Να θυμίσουμε πως ο Φραδέλος Χρήστος στέφθηκε Χρυσός Πανελληνιονίκης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών και ασημένιος Πανελληνιονίκης στο πρωτάθλημα Νέων για το 2023 και συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που έγινε στη Βουλγαρία.

Η Πανευρωπαϊκή μας πρωταθλήτρια, Ψαρογιάννη Ελένη, τερμάτισε πρώτη στην Πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της Εθνικής κορασίδων και ήταν 9η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Σεράγεβο για το 2023.

Το προπονητικό team του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις προσπάθειές τους και τις κατακτήσεις τους αυτές.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές του συλλόγου Τόρη Δημήτριο, Τόρη Παύλο και Βογιατζή Αγγελική και εύχεται στους αθλητές διαρκή άνοδο, υγεία και επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.