Στην κανονική περίοδο του W Rising Stars οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου!

Προκρίθηκε άνευ αγώνος, μετά την απόσυρση της ΕΑ Καλύμνου

Mία φορά είχε ήδη αναβληθεί ο αγώνας ανάμεσα στην ΕΑ Καλύμνου και τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο οι Καλυμνιές αποφάσισαν να μην κατέβουν στον αγώνα, δίνοντας την πρόκριση στις «ερυθρόλευκες» Νεάνιδες!

Η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Ο εξ αναβολής αγώνας ΕΑ Καλύμνου-ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου που είχε οριστεί στα πλαίσια διεξαγωγής της προκριματικής φάσης του W Rising Stars στις13/10/2023 και ώρα 14:00 στο ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων», ματαιώνεται, καθώς η Ε.Α. Καλύμνου δήλωσε αδυναμία συμμετοχής.

Ως εκ τούτου, το σωματείο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου προκρίνεται στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης άνευ αγώνα.

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί και θα αγωνιστούν στην κανονική περίοδο είναι οι εξής: Ανδρογέας, Εσπερίδες Καλλιθέας, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Ολυμπιακός Βόλου, Παναθηναϊκός, Πιερικός Αρχέλαος, W Rising Stars».

Έτσι, οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου προκρίνονται αυτομάτως στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία τους, σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο παίζουν όλες οι ομάδες με όλες τις αντιπάλους. Η αγωνιστική δράση αναμένεται ν’ αρχίσει στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του ερχόμενου Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει να δείξει ότι διατηρεί ένα εξαιρετικό επίπεδο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Βόλου ήθελαν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση με την ΕΑ Καλύμνου, καθώς προέχει γι’ αυτούς τα κορίτσια να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες για αγώνες. Ωστόσο πλέον θα κληθούν έτσι κι αλλιώς ν’ αντιμετωπίσουν το λιγότερο επτά ομάδες στην κανονική περίοδο του W Rising Stars.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.