Στην Κατερίνη για το W Rising Stars τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά για τις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως τονίζουν τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ, ενώ συμπληρώνουν ότι δεν θα την αφήσουν να πάρει χαμένη…

Ο λόγος για την τελευταία αγωνιστική του W Rising Stars, με τις «ερυθρόλευκες» ν’ αντιμετωπίζουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον πρωταθλητή Ελλάδος Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Οι υπεύθυνοι σημειώνουν ότι στόχος είναι να «κλειδώσει» η ομάδα την είσοδό της F4, γεγονός που εφόσον επιτευχθεί, θα αποτελέσει όπως υπογραμμίζουν τεράστια επιτυχία.

«Η αποστολή μας είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όλα τα κορίτσια μας το θέλουν πολύ και είναι σε θέση να τα καταφέρουν» καταλήγουν.

Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου, Κώστας Δέρβος και  Άννα Χριστοδούλου θα συμπεριλάβουν στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες Ράπτη Αναστασία, Μητραλή Θεοφανία, Μπασδέκη Δέσποινα, Πολύζου Κατερίνα, Τσομπανοπούλου Βιολέτα,  Ψιλιώτη  Μαρία, Σιουμουρέκη Βασιλική, Λογοδότη Σμαράγδα, Καραστάθη Δέσποινα, Κοτοπούλη Μαρίνα, Ρωμούδη Αριάδνη και Νταϊάκη Χριστίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.