Στην προπόνηση ο Βοσνιάδης, περιμένει τη διοίκηση της Νίκης

Για τη λύση της συνεργασίας

Η Νίκη Βόλου πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Διαγόρα με σκορ 3-0 (21’, 29’ Κάσσος, 88’ Μιλουτίνοβιτς), ωστόσο η επιβεβαίωση από πλευράς Βοσνιάδη ότι γίνονται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης, με τον κόσμο πάντως να τον χειροκροτεί, και τον ίδιο να δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού περιμένει πρώτα να καλυφθούν οι όποιες συμβατικές υποχρεώσεις υπάρχουν από την πλευρά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή, τα ονόματα των Μάκη Χάβου και Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν έρθει στο προσκήνιο για την τεχνική ηγεσία της Νίκης. Μέχρι στιγμής πάντως, επίσημη εξέλιξη για το θέμα της λύσης της συνεργασίας Νίκης Βόλου-Αλέκου Βοσνιάδη δεν έχει γίνει γνωστή.

Από πλευράς παικτών, ο Σταύρος Τσουκαλάς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Διαγόρα, ότι είναι θέμα διοίκησης το ζήτημα του προπονητή, σημειώνοντας ότι είναι αυτονόητη η στάση των παικτών και ότι δεν χρειαζόταν να γίνει η ερώτηση για το αν οι ίδιοι θέλουν ή όχι την παραμονή Βοσνιάδη.

«Eμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί και θέλαμε καιρό να πανηγυρίσουμε αλλά δεν κερδίζαμε. Δεν θέλαμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα.  Η ομάδα είναι συσπειρωμένη εσωτερικά και αυτό θα βγαίνει. Ελπίζουμε να κερδίζουμε και εκεί που είναι να φτάσει η ομάδα θα φτάσει. Τον Μάιο θα κριθούμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο παίκτης της Νίκης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.